לוקסיד לטיפול באקנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/10/2013 | 20:45 | מאת: נורית

שלום, הרופא עור שלי המליץ לי להשתמש בלוקסיד. האם בתופת הטיפול אני יכולה ללכת לקוסמטיקאית ואם כן האם יש לתת לה הנחיות כלשהן? האם אני יכולה להשתמש בפילינג ומסכה לעור? תודה

בתקופת הלוקסיד רצוי להסתפק בטיפול קוסמטי עדין בלי פילינג. יומיים לפני ואחרי הטיפול הקוסמטי להפסיק לוקציד.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור