פלולות קטנות מתחת לעין...

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/10/2013 | 12:30 | מאת: נוי

שלום רב, יש לי מספר פלולות קטנות מתחת לעין והייתי מאוד רוצה להיפטר מהן כי הן מפריעות לי מבחינה אסטתית... צירפתי תמונה (בקישור שבהמשך) כדי שזה יהיה קצת יותר ברור... מה עלי לעשות? מהי הדרך הכי טובה להסיר אותן והאם תישאר צלקת? הקישור: http://1.bp.blogspot.com/-ZDmvyos_WTU/TWaejwibPBI/AAAAAAAAAF0/kkgNIJyOCzg/s1600/011.JPG

אפשר להסיר אותן בצריבה עם מחט חשמלית או בלייזר מיוחד. לרוב תישאר צלקת קטנה ועדינה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור