חורים בחולצות מלפנים ומאחר באזור הבטן והגב

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/10/2013 | 17:44 | מאת: זואי

שלום בשנה האחרונה מופיעים אצלי חורים בחולצות באזור הבטן והגב. החלפתי חגורת בטיחות ברכב אך זה לא עזר.קראתי שלעיתים הדבר נגרם עקב בעיה בעור. האם הבעיה ידועה, מה ניתן לעשות כנגד זה? בכל בגד שאני קונה מופיעים רק אצלי חורים אלו (לשאר בני המשפחה הדבר לא קורה) אשמח לעזרתכם.....הדבר מייאש יותר תודה רבה

לא מוכר לי. אני לא יודעת מה הסיבה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור