נקודות דם על העור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/09/2013 | 09:18 | מאת: chani84

שלום בת 29 +2 ילדים בריאה בחודשים האחרונים התחילו להופיע לי נקודות דם קטנות על הבטן חזה וידים וצוואר וכול הזמן מופיע עוד ועוד מה זה? תודה והמשך יום נעים

כדאי שתפני לבדיקה של רופא עור לאיבחון. במקרים מסוימים זה יכול להיות קשור לתפקודי קרישה ואפשר לבדוק אותם. תעברי עם הרופא על רשימת התרופות, לבדוק אם היו שינויים שיכלו להשפיע.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור