כתמים/צלקות בהירים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/09/2013 | 22:17 | מאת: עודד

לפני שנה בערך הייתי נוטל רואקוטן נגד פצעי בגרות , ובמהלך נטילת הרואקוטן נהיה לי במשך תקופת הנטילה כמה פעמים מן פצעי קילופים כאלו כאשר הדרך היחידה שלמדתי להיפטר מהם עם הזמן היא לשטוף אותם במים עד שהם יתרככו ואז הם היו נושרים - ככה הייתי נפטר מהם ולאחר כמה זמן הם היו חוזרים שוב והם היו בעיקר באמצע ובצידי האף . כיום לאחר משהו כמו 8 חודשים לאחר סיום הקילוים ונטילת הרואקוטן נשארו לי מן צלקות לבנות/כתמים בהירים באמצע ובצידי האף כאשר הגוון של הכתמים/צלקות האלו הוא בגוון שונה מצבע עור הפנים שלי - השאלה שלי האם בעזרת תזונה ( עלים ירוקים ) אני יוכל להחזיר את הגוון הטבעי לעור הפנים ולהעלים את הצלקות/כתמים בהירים האלו ואיך אני יודע שאלו לא צלקות שיישארו לי לכל החיים ? האם רופא עור יכול לקבוע את זה על ידי התבוננות ?

רופא עור יוכל להגיד לך בסבירות גבוהה על מה מדובר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור