פלולה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/09/2013 | 18:59 | מאת: לאה

דר שרייבר שנה טובה בת אחי צעירה בת 16 בברך יצאו לה לפחות עשרה פלולות ומאוד מגרד לה הרופא עור בקופה לא אמר ממה זה רק הסביר שניתן להסיר בלייזר . שאלתי היא מימה מופיעה הפלולות יבלות? ומה הטיפול הנכון שלא ישנה? והאם יש לזה מרכיב טורשתי? או זה בה ממגע או חשיפה למשהו? אודה על תשובתך בברכת חתימה טובה לאה

אם רופא העור לא יודע מה ולמה זה אחרי בדיקה, אז בודאי שאני לא יכולה לנחש דרך המחשב. אולי תגשו לרופא עור אחר, שמוכן להסביר לכם על בעיתכם האישית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור