פיגמנטציה הורמונלית ...

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

08/09/2013 | 08:45 | מאת: סמדר

שלום , עקב ירידה בריכוז המלנין בזמן שהייתי בהריון הופיע לי כתם פיגמנטציה בהיר/חלבי בגודל של 2 ס"מ על החזה מעל לפטמה ... אני כבר שנתיים אחרי ההריון והכתם עוד לא נעלם מה הן דרכי הטיפול ? תודה

הפיתרונות לכתם לבן מוגבלים אם בכלל. לפעמים הכתם משתפר בשיזוף עדין, או עם טיפולי UV.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור