ניקוי פנים בטישו עם אלכוהול או בנזין

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/09/2013 | 22:08 | מאת: דפנה

שלום וחג שמח, שאלה בבקשה אם תוכלי לעזור לי. הייתי אצל רופא שיניים ולאחר הטיפול נאמר לי לנקות את הפנים שהתלכלכו. האסיסטנטית של הרופא נתנה לי בטעות טישו שיש בו אלכוהול או בנזין ניקיתי במהירות ומיד הרגשתי ריח חזק וקצת שהפנים שורפות. לא יכולתי להיכנס מאחר ומיד היה ניתוח שם דחוף. שאלתי את הפקידה שאמרה לי שזה טישו שמנקים בו את המכשירים של הרופא. עברו עכשיו כמה שעות ועדיין הפנים קצת מאד אדומות אבל יש לי מן תחושת כי יש שינוי בפיגמנטציה של העור. האם יכול להיגרם נזק לעור בפנים ויהיה שינוי בצבע העור או שזה יעלם. אני מוטרדת כי זה בכל זאת פנים. אודה לך על תשובתך הכנה ושיהיה שנה טובה.

במרבית המקרים של גירוי מחומר צריך לרחוץ את העור מיד כמה פעמים כדי להסיר את החומר המפריע. בהמשך מומלץ טיפול ע"י רופא כי יש משחות שיכולות להקל ולקצר את הסבל העורי. גמר חתימה טובה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור