דחוף!

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

26/08/2013 | 09:37 | מאת: מור

שלום, הייתי בכינרת שלושה ימים וכשחזרתי הביתה וקמתי מהשינה גיליתי שהשפתיים שלי גדולות ונפוחות כפול חמש מהמקור( השם. התחתונה). איך אני יכולה להוריד את הנפיחות? האם זה רק מהשמש או ממשהו אחר? בבקשה תענו מהירות, אני בקושי יכולה לדבר... תודה מראש, מור

למרות שנשמע שזו רק עקיצה ואילו רוב הסיכויים, את צריכה להבדק בהקדם אצל רופא בכל שינוי קיצוני ומהיר כגון זה שאת מתארת. רק כדי לשלול מחלה רצינית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור