חיפה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/08/2013 | 13:51 | מאת: רונא

1.אני נוטלת רואקטן כבר 10 חודשים .. אני כבר לקראת סיום, ועדיין מפיעים אצלי פצעים באיזור המפשעה? מה זה אומר וכיצד ניתן להתפתר מהם. 2. שמתי לב בתקופה האחרונה להשחרת העור בין הרבל

25/08/2013 | 13:43 | מאת: המשך לשאלה

שמתי לב בתקופה האחרונה להשחרת העור בין הרגליים, באיזור המפשעה .. וזה נורא מגביל ולא מאפשר לי ללבוש בגד ים. איך ניתן להבהיר את העור .. והאם טיפולי לייזר עוזרים בכך? אם כן מתי אני יכולה להתחיל בטיפולים אם אני תכף מסיימת את הטיפול ברואקוטן

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור