יבלת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/08/2013 | 17:03 | מאת: סמי

שלום רב,אני בן 80.יש לי יבלת קטנה מאוד בצד ימין של המצח ,רופא העור אמר לי שמעלימים אותה בקילוף לאחר הרדמה .לא כל כך השתכנעתי לכן אני פונה אליכם ושואל האם זאת השיטה הכי יעילה או שישנן שיטות אחרות יותר טובות וגם לא משאירות שום סימן או צלקת? תודה בעד תשובתכם בהקדם.

השיטה שהציע רופא העור נשמעת מתאימה וטובה. את רוב נגעי העור הבולטים אי אפשר להעלים ללא צלקת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור