סטפילוקוקוס אאוראוס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/08/2013 | 14:00 | מאת: בר

יש לי פצעים מסביב לאיזור הפה ובבדיקה שעשו לי גילו את החיידק סטפילוקוקוס אאוראוס. ניסיתי כבר 2 משחות אניביוטיות ואני בדרך לנסות את השלישית אבל הפצעים לא נראה שעוברים. גם רופאת העור שלי הייתה מופתעת שזה עוד לא עבר אחרי הטיפול במשחות. מה עלי לעשות עכשיו?

אם בבדיקה לחידק בדקו גם רגישות לחיידקים, אפשר להתאים אנטיביוטיקה לחידק המסוים שלך.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור