גירוד בידיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

13/08/2013 | 12:46 | מאת: הילה

יש לי גירוד בשני הידיים וזה נראה פצעונים קטנים ואדמומיות קלה הייתי אצל רופאת משפחה והיא אמרה לי שזה נראה כמו שריטות קלות של חתולה היא נתנה לי משחה וכדורים לאלרגיה ממה זה יכול להופיע היא אמרה לי יכול להיוןת מסטרס כלשהו האמנם.. תעני לי בהקדם תודה.

יש סיבות רבות לגרד לפריחה ולפצעונים. יש מרפאות מיוחדות לגרד סמוכות למחלקות עור בבתי החולים, ואפשר לפנות לבירור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור