יבלת ענקית ברגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/08/2013 | 10:18 | מאת: לילי

שלום, צמחה לי ברגל יבלת. בין האצבעות לכרית כף הרגל. היא מאוד גדולה (בגודל של גולה)! ומאוד כואבת. מה עליי לעשות? לפוצץ אותה עם מחט שרופה? ללכת לרופא עור או לקנות משחה? או שאולי עדיף לא לגעת ושתעבור לבד...? תודה רבה!

לא הייתי מציעה לך לטפל בעצמך. כדאי לגשת לרופא שיטפל בך. לכל הפחות תמרחי את האזור ביוד פולידין ותנוחי עם הרגל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור