צלקת אדומה בעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

10/08/2013 | 15:19 | מאת: שמשון

יש לי צלקת בצבע אדום למעלה מ10 שנים וחבר המליץ לי על משחה בשם קלו-קוט. לפי מה שהבנתי ככל שהצלקת יותר ישנה יש פחות סיכוי לשפר אותה. האם יש סיכוי לשיפור אם אני אשתמש במשחה?

הסיכוי שקלוקוט יעזור אחרי 10 שנים קלוש. אבל אפשר לנסות.

18/08/2013 | 21:55 | מאת: שמשון

שכחתי לציין שהצלקת שטוחה בגובה העור.. זה פשוט ניראה כמו עור בצבע אדום.. המישחה יעילה למצב כזה או שלא?. תודה..

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור