פצעים בכתפיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

07/08/2013 | 22:46 | מאת: גל

לפני שבועיים התחילו לצאת לי פצעים על הכתפיים ואני לא מצליחה להיפטר מהם. לצערי רופא עור יהיה זמין רק בסוף אוגוסט ואני לא יודעת מה לעשות,ניסיתי לנקות את האזור עם אלכוהול סבון מיוחד לאקנה ומשחת סינטומצין שהייתה בבית כלום לא עוזר והמצב מחמיר. אני מצרפת תמונה ( זה מופיע בשתי הכתפיים) https://www.dropbox.com/s/s8eeux7hqfr3kgt/%D7%A4%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D.JPG. תודה מראש על העזרה.

07/08/2013 | 23:17 | מאת: גל

גם התחילו קצת בגב וזה מגרד קצת דרך אגב אני בת 23.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור