האם מומלץ להסיר יבלות וירליות בטיפול לייזר בהבזקי

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

06/08/2013 | 23:15 | מאת: זהר

06/08/2013 | 23:18 | מאת: זהר

בהמשך להודעה הקודמת- האם טיפול פוטודינמי הוא אותו דבר כמו טיפול לייזר בהבזקי צבע? ואם לא- מה עדיף להסרת יבלות וירליות מפושטות על הידיים אצל ילד? תודה-זהר

12/08/2013 | 15:19 | מאת: זהר

שלום דוקטור סמדר שרייבר. לא ענית לי על השאלות- מאוד אשמח אם תוכלי לענות, מכיוון שלא מוצאת חומר על הטיפולים הללו באינטרנט. תודה זהר

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור