עזרה !

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/08/2013 | 08:47 | מאת: אנונימית

יש לי גירודים באיבר המין הנשי כבר 10 שנים הם בדרך כלל קורים בלילה או בזמן מנוחה. הלכתי כבר לכל הרופאים המומחים ולאף אחד לא היה מושג מה זה , בנוסף ניסיתי את כל סוגי המשחות והתרופות האפשרויות. אני ישמח אם תגיי לי מה זה ואם תמצאי לי פיתרון.

אני לא יודעת, ואת צריכה בירור למשל במרפאת גרד הסמוכה למחלקת עור באחד מבתי החולים, כגון איכילוב.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור