יבלת ביד מדבקת

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

04/08/2013 | 02:17 | מאת: Moshe

אהלן , אתמול בערב לחצתי יד לאדם שראיתי שהוא סובל ממלא יבלות בידיים , כמו עיגולים מורמים מעל העור עם נוזל בפנים . רציתי לדעת אם יש סיכוי להידבק מלחיצת יד למרות ששטפתי את הידיים בסבון לאחר 15 דקות מהמגע ?

לא כל יבלת או פצע ביד מדבקים. אבל לא בדקתי ולכן אני לא יכולה לדעת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור