משחה מרגיעה לאחר שימוש באפודיקס

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/07/2013 | 17:15 | מאת: אלה

שלום רב, אני משתמשת באפודיקס על הפנים בהוראת רופא עור. אני מסיימת את הטיפול עוד יומיים (3 שבועות) והפנים אדומות, מתוחות ושורפות. קראתי שיש להשתמש לאחר מכן במשחה נוגדת דלקת (כגון טריאולון) למשך שבוע, אך הרופא לא אמר לי זאת. הפנים שלי דואבים, ואני זקוקה להקלה. איזו משחות נוספות מתאימות, ומהי המשחה המומלצת? תודה רבה!

הכי נכון לשאול את רופא העור שלך, כי רופאים מתאימים את הפרוטוקול בהתאם לנסיונם והאחריות על המעקב שלו. אם את לא רוצה משחה עם סטרואידים כגון טראולון, אפשר לנסות להרגיע עם משחות כגון ג'ל אלוורה, ארניקה או ביאפין.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור