הורדת שיער בפנים בלייזר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/07/2013 | 14:24 | מאת: נתנאל

שלום רב. חברה שלי רוצה להוריד שיערות בלייזר בפנים. האם זה יכול לגרום לפגמים (הורדת שיערות בלייזר בפנים)? והאם זה בעייתי לקחת רקוטן ותוך כדי להתחיל טיפול להורדת שיער בלייזר בפנים

בדרך כלל הסרת שיער בלייזר מהפנים בטיחותית, אם נעשתה ע"י מטפל מוסמך ומנוסה. אבל, אסור לייזר בזמן רואקוטן.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור