הזרקת שומן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/07/2013 | 18:59 | מאת: בר

שלום. אני מעוניינת לעשות הזרקת שומן בשפתיין. האם יש חשש שזה מסרטן את העור?עלול לעשות גידולים בשפתיים?תודה רבה

הזרקת שומן צריכה להיות מהמטופל לעצמו. כלומר שואבים לך מקום אחד ומזריקים למקום אחר. אני באופן אישי לא עוסקת בזה אלא מזרקיה חומצה היאלורונית. ממליצה להפנות את השאלות למישהו שעוסק בזה על בסיס יומיומי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור