תחליף למשחת טרידרם

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/07/2013 | 12:49 | מאת: טלס

שלום, אובחנתי כחולה פסוריאזיס לפני מספר שנים ומדי פעם יש לי התפרצויות קלות במרפקים ובאיבר המין. הרופאה המליצה לי להשתמש במשחת טרידרם והיא אכן העבירה את הבעיה לצערי הופסק ייבוא המשחה וכרגע אני אובד עצות בנוגע למה למרוח אם יש תחליף למשחת הטרידרם אשמח לדעת מהו, תודה !

אני לא מכירה תחליף. כדאי שתחזור לאותה רופאה, שתתאים לך משחה אחרת דומה. אתה יכול גם חיפוש באינטרנט לפי ריכוז המרכיבים בטרידרם לחפש משחה דומה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור