אנגיוקרטומה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

14/07/2013 | 08:59 | מאת: דנדיל

האם ניתן להסיר בשיטות פוטודינמיות נגעים רבים של אנגיוקרטומה על הסקרוטום ? האם אלה השיטות המועדפות לשם כך ? האם נכון שנגעים אלה הם בליטות של כלי דם ורידיים ?

אלו גידולים קטנים של כלי-דם, והטיפול הפוטודינמי לא יכול להוריד אותם. כדאי שתתענין על טכנולוגיה כגון לייזר או מחט חשמלית.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור