לא נעים לי מהכתם הזה !!!

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

12/07/2013 | 13:46 | מאת: קרן

שלום ד"ר אני בת 33 כשהייתי בהריון לפני כשנתיים הופיע לי כתם לבן בהיר בצורת אליפסה על השד השמאלי משהו כמו 2 ס"מ מעל הפטמה בגודל של ס"מ אחד .. זה לא מגרד לי בכלל וזה עדיין קיים עד היום ! השתמשתי במשחת אגיסטן לכמה ימים וזה לא נעלם לי מה זה יכול להיות ? יש לציין שלא נעים לי לפנות לרופא העור בקופת חולים כי אני מאוד מתביישת בגלל זה העיכוב תודה מכל הלב :)

אולי פיטריאזיס ורסיקולור או ויטיליגו. חיבים בדיקה, ואם את מתבישת אז תפני לרופאת עור במקום לרופא.

18/07/2013 | 18:29 | מאת: קרן

תודה אבל זה אף אחד משלושתם אחרי בדיקה בגוגל :) בקופת חולים כללית אצלנו יש רק רופא עור אחד אני אישה עובדת .. עמוסה בזמנים וטיפה בעייתי מבחינתי לצאת לחפש רופאת עור מסביב ! האם אפשר לפנות לרופאת נשים ? דווקא בגלל שהכתם הופיע בהריון

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור