כתם כחול בשפתיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

03/07/2013 | 23:02 | מאת: יורי

כבר זמן רב שיש לי כתם כחול במרכז השפה התחתונה ללא כאב. נראה כמו שטף דם אך לא עובר. אני בהירה מאוד ויש לי ברקע המשפחתי אב שנפטר ממלנומה. האם מדובר במשהו מדאיג או שעשוי להיות פיגמנט של העור? בודאי שאלך גם להיבדק אך רציתי הכוונה אלו דברים זה יכול להיות

ראשית צריך לגשת לרופא להבדק ולשלול גידול ממאיר, כדי להסיר דאגה. מרבית הסיכויים שמדובר בגידול שפיר ולא מסוכן שמורכב מכלי דם. אם תרצי להסיר את הכתם מסיבות אסתטיות, תבקשי ייעוץ מרופא מטפל לייזר.

15/08/2020 | 14:18 | מאת: יעל

איזה רופא?

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור