SUS LICHEN SIMPLEX

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/07/2013 | 09:40 | מאת: טל

אשמח לקבל הסבר מקיף בהקדם - פריחה בכל הגוף גרד מטורף - הפצעים שהגלידו הפכו לכתמים שחורות ממה זה נובע? האם מדבק?!בביופסיה ההאבחנה SUS LICHEN SIMPLEX.

מחלה דלקתית, אינה מדבקת. אפשר להשיג ניקוי והפוגות, או יכולה להיות כרונית ולחזור. הכתמים יכולים להיות: גלדים לאחר גירוד עצמי, או שטפי דם או תוצאה של הדלקת. זה אינו תחום שלי, וכדאי שתפנה לטיפול לרופא העור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור