כתם על הפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/06/2013 | 02:29 | מאת: רוי

שלום, פרסמתי כאן לפני כמה זמן שאלה כל פציעה.. היה לי שפשוף מהאף עד חצי הלחי הימיני בעובי של סנטימטר..(רצתי בלילה, ונכנסתי בחבל מתוח בין שני עצים.) זה נהפך לקליפות והתקלף לאט לאט. כרגע נשאר לי פס ורוד קצת יותר קטן ויותר דק.. יש דרך לעלים אותו ? משחה ? תודה רבה !

הכי חשוב בחודשים הקרובים להמנע מחשיפה לשמש כדי שלא יישאר כתם, או לכסות את המקום בפלסטר. יש משחות לצלקות שיכולות לטשטש את הסימן כגון מטריקוטן צלקת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור