שימוש בורומאל על כתמי שמש

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/06/2013 | 23:54 | מאת: ליאור

שלום, לפני כשבועיים הייתי אצל רופא העור שלי בנוגע ליבלות ולכתמי שמש שהופיע אצלי לאחרונה. הוא נתן לי מרשם של טיפול תרופתי ושימוש בסבון מיוחד לכתמי שמש, ובאותו עמוד של התרופות לבית מרקחת גם הופיע הורומאל לטיפול ביבלות. מטיפשותי מרחתי את הורומאל על כתמי השמש למשך שבועיים עד שעכשיו נפל לי האסימון שזה היה מיועד ליבלות. על גבי (היכן שכתמי השמש הופיעו) הצטברה שכרה של החומר והאזור של כל כתם נהיה ככה. מה אוכל לעשות. האם אפשר לבוא במגע עם השמש? תודה

כמובן לא להשתמש בורומל או תכשיר מגרה אחר על הכתמים. בחודשים הקרובים צריך להמנע מחשיפה לשמש כדי לא להחמיר את המצב. וכמובן לחזור לבדיקה של רופא עור לטיפול בנזקים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור