בן 11

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/06/2013 | 21:47 | מאת: שי

ד"ר שלום,בני בן 11 סובל ככול הנראה מ-2 יבלות ויראליות אחת בכל רגל.עד כדי כאב וקושי גדול בכלל ללכת,בבדיקות דם מהבוקר lym%=31.3' uric aciad=2.9,מה דעתך הדרך הטובה לטיפול?מה דעתך לעשות אמבטיות לרגלים עם kalum permanganate.היבלות נראות נפוחות ואדומות ויתכן שהן מוגלתיות בפנים?תודה רבה

16/06/2013 | 21:48 | מאת: שי

ד"ר שכחתי לשאול אם משחת aldara יכולה לעזור שאר בדיקות הדם תקינות תודה

אני באופן אישי לא מטפלת בילדים. כדאי לפנות למי שיכול לעזור: רופא עור, וגם לכירופוד בקופ"ח - מטפל מוסמך ממוקד לכף הרגל. משחה אלדרה לפעמים עוזרת. אם יש מוגלה/זיהום להגיע בהקדם לרופא ילדים כי זה יותר דחוף מהיבלת עצמה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור