נגעים בעור

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/06/2013 | 09:04 | מאת: שרן

שלום הבן שלי בן שנה ועשרה חודשים מגיל שנה וחצי לאחר שהיה חולה יצאו לו מין סוג של פלולות אבל רק כמה אחדים מאז זה הולך ומתפשט ביקרנו אצל רופא עור שונים עשו לו צריבה ונתנו לנו משחות אבל כלום לא עוזר הרופא אמר לנו שמדובר בוירוס שבא לבד והולך לבד הפלולות התפשטו לו עד לקרקפת ועד לרגליים האם יש טיפול יעיל יותר? האם נשארים צלקות?

אני באופן אישי לא מטפלת בילדים ולכן הידע שלי מוגבל. כדאי לשאול את רופא הילדים אם יש חיסון נגד הוירוס HPV גם לילדים או שרק למבוגרים? נגעים וירלים בילדים לרוב נעלמים לבד, אבל אנחנו לא יודעים תוך כמה זמן. כדאי לפנות לרופא עור שמיוחד לילדים כגון במרכז שניידר, לחות דעת. אפשרות אחרת: קראתי באינטרנט על ילדים שטופלו ע"י רפואה צמחית אבל אני לא מכירה ולא יודעת אם זה טוב.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור