פצע מוגלתי באזור המפשעה כבר הרבה זמן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

16/05/2013 | 01:29 | מאת: בתאללל

שלום אני סובלת מפצע מוגלתי במפשעה כבר הרבה זמן זה נורא כואב לי זה מתנפח ומוציא מוגלה לפעמיים ונוזל סמיך זה כמו צלקת נורא מטריד אותי כי רואים את זה שאני עם הבגד ים וזה כואב..ממה זה קרה אני מאוד אסטתית ומה ירפא את זה?יש לזה משחה כלשהי ..אשמח לתושבה בהקדם , תודה.

כדאי שתיבדקי אצל רופא עור ואצל רופא/ת נשים. לפי הבדיקה והאבחנה הם יתאימו את הטיפול. בהצלחה

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור