צלקות קלואידים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/05/2013 | 11:32 | מאת: טל

שלום לכם . שמי טל בת 28 סובלת מתופעת של צלקות קלואידים באיזור הכתפיים והגב העליון . אני חוששת שמתחילה להבחים בכמה חדשות שמתחילות להתפתח ורציתי לקבל המלצה על טיפול או משחה שאוכל להתחיל עכשיו לפני שיהיה מאוחר . זה התחיל לי בגיל ההתבגרות ומאז לא באמת ביררתי אם נעשתה פריצת דרך בתחום . אני בחורה לבנה ילידת הארץ ממוצא רוסי ואני עד היום לא מבינה למה זה קרה לי מכיוון שקראתי שזה נפוץ בקרב קהילות אפריקה ואנשים שחורים

צר לי אבל אין לי חדשות בשבילך, יותר מהמידע שתוכלי לקבל אצל רופא עור בקופת-חולים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור