כתמים אדומים בלחיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

27/03/2009 | 09:38 | מאת: אמיר

שלום רב אני בן 30 ובשבוע האחרון הופיעו לי כתמים אדומים בצורה קו אופקי בחלק התחתון של "השקיות בעיניים" הכתמים הם בגודל של ס"מ וחצי וברוחב של חצי ס"מ ....הם באים ונעלמים לסירוגין ..אין חום ..אין כאבים..אין הפשרות..פשוט כלום ..רק כתמים אדומים .מה עלי לעשות ????

נשמע שיש לך דלקת של העור או תגובה אלרגית. תפנה לבירור וטיפול אצל רופא עור.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור