עור בפנים נשרף

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/04/2013 | 19:30 | מאת: ויקי

אני משתמשת באבקת הבהרה לפנים כדי להבהיר את השיער מעל השפתים (בצדדים) השתמשתי פעם 1 לפני כשנה , והבהרתי ויצא לי בלונד , רגיל , בטבעי זה חום בהיר פשוט הבהרתי ולפני כ-3 חודשים חזרתי על הפעולה שוב , אחרי החמצון (מסופר פארם ) הצבע חזר ועשיתי שוב , מרחתי באותו מקום והתחיל לשרוף לי אחרי 10 שניות מאוד חזק , השארתי לעוד חצי שניה כדי שיבהיר לפחות קצת , והורדתי , בין צדדיות הפה היו אדומות ,והם נשארו ככה , לאחר כיומיים העור שלי התחיל להתקלף שם (אני בעלת עור בהיר ) אחרי שהתקלף הוא נשאר אדמדם ורדרד קצת , וככה כמעט כל הזמן הוא אדמדם בצדדיות הפה למשך 3 חודשים וזה לא נראה כאילו זה הולך לעבור מתישהו , אני צריכה עזרה כי זה מאוד מכעיר את הפנים שלי ואני כבר כולי מבואסת ולא רוצה לחזור לחמצן שם ! מה לעושת ? מה קרה ?

כנראה נכוית מהחומרים שמרחת על עצמך. כנראה את רגישה וכדאי שתימנעי מחימצון השפם. האודם יכול להמשך מספר חודשים. חשוב שתימנעי משיזוף של המקום, או מגירוי אחר (לא פילינג ולא פעולות אחרות) עד שהצבע יחזור לתקין. להתמש כל יום בקרם נגד שמש מקדם 30 לפחות.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור