פצע מוגלתי באזור הגב התחתון והישבן

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

23/12/2012 | 00:23 | מאת: higi

שלום , אני נערה בת 17 בריאה לחלוטין . הפצע הופיע לפני כשנה, ניסיתי לתת לו זמן לעבור מעצמו אבל ברור לי שזה לא יקרה ואני מתחילה לפחד . אני מצרפת תמונה בקובץ , תודה .

פצע מוגלתי משך שנה לא משאירים בלי מעקב. לא ראיתי את התמונה אבל אולי מדובר בסינוס פילונידלי. הכתובת היא כירורג כללי, שיבדוק וייעץ לך איך לטפל.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור