יבלת - בהונות רגל

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/12/2012 | 16:45 | מאת: עדנה

שלום, לפני השנה רופאת עור צרבה יבלת קטנה אך מאד מכאיבה בין הבוהן הקטנה ובוהן רביעית בכף הרגל.עכשיו צומחת שוב. "כמה קטנה כך מפריעה ומכאיבה.."ואיני נועלת נעליים לוחצות !אני בת 72 ומשגיחה. האם טיפול בשמן עצ-התה יכול לעזור ?(או מה פתאום)האם יש משהו שיכול לחדור כי היבלת היא פנימית - בתוך העור. או שאין ברירה וכל שנה היא תחזור? מה לעשות? לחזור לרופא עור??? תודה רבה עדנה

כדאי לחזור לרופא עור לבדיקה. לפי התיאור שלך כנראה אפשר להוריד את היבלת בלייזר או בטיפול פוטודינמי. אם תרצי בדיקת התאמה לטיפול פוטודינמי ניתן לתאם 08-9779981

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור