שאלות בנוגע צריכת כדורי CURATANE 20MG

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

09/12/2012 | 23:17 | מאת: בן

שלום, אני הלכתי לרופאת עור בגלל חצ'קונים[אקנה] ויש לי כמה שאלות שלא חשבתי לשאול את הרופאה שאותו זמן 1.מותר לי לעשות ריצות ואימונים? אמרו לי שאסור 2.אם אסור להתאמן,למה ומה יקרה? 3.מה יקרה מחשיפה לשמש? 4.אני ראיתי נושא אחד שאמא של מישהו פרסמה והיא רשמה שנתנו לבן שלה להשתמש בתרופה ל6 חודשים, לי הביאו ל8 חודשים, זה הגיוני? תודה מראש :)

חשיפה לשמש עלולה לגרום כויות וכתמים. לכל רופא יש פרוטוקול לפי נסיונו ומצבך כך שלא כולם אותו דבר.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור