כתמים אקנה , כתמים אדומים שלא נעלמים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

18/11/2012 | 16:07 | מאת: שי

שלום , יש לי תקופה ארוכה כתמים על הפנים והם פשוט לא נעלמים ניסתי הרבה משחות , הייתי אצל קוסמיקאיות וכלום לא עוזר * צירפתי קישור עם תמונה , תודה http://i50.tinypic.com/xmnxnb.jpg

הזמן הוא התרופה הטובה ביותר אבל לפעמים לוקח חודשים ארוכים. פרט לזה אפשר לגשת לרופא עור ולבקש תכשירים שמרגיעים את האודם.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור