פצעים כואבים בפנים +סימנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/11/2012 | 22:37 | מאת: לינוי

שלום רב אני בת 25 ומזה תקופה של שלוש שנים אחרונות אני סובלת מפצעים כואבים בפנים, באזור הלחיים, הפצעים שיוצאים מתחילים בעור אדום וכואב וחם ולאחר מכן מתנפחים ויוצאים מוגלתיים ומאוד כואבים ולוקח המון זמן עד לריפוי. רופא עור נתן לי המון משחות באמת שהמון ,לפני שנה וחצי לקחתי כדורים אשר נקראים מינוצקלין במשך חצי שנה .מס' שבועות לאחר שסיימתי איתם שוב הופיעו לי אותם הפצעים. הרופא אמר לי לא לחזור לכדורים שהם לא משפיעים חצי שנה אחרונה המצב רק מחמיר והגרוע מכל (יש לי עור כהה)שנשארו לו המון כתמים על הפנים דבר אשר לא היה לפני כן, שוב פעם התחלתי עם משחות ושוב לא עזר עשיתי בדיקות הורמונליות והכל תקין,כרגע הרופא נתן לי שוב (שפן נסיונות) משחה שנקראת זינדקלין וכדורים בשם דוקסילין האמת להגיד לך אני כבר שבוע שני ואין לי שום שיפור במצב. אני ישמח לך לשלוח לך תמונה בכדי שתראי על מה מדובר הוצאתי המון כספים על כלום והמצב רק הולך ומחמיר אם את מקבלת גם לבדיקה אני ישמח כי לפי המצב כל הרופאי העור הם ממש לא יודעים לפתור לי את הבעיה. אשמח אם תעני לי בהקדם ותודה מראש.

צר לי שאת סובלת מאקנה זמן רב, וכדאי שתדעי שיש מקרים שהאקנה עקשני וגם רופא רציני (לפי מה שכתבת גם שלך כזה) לא תמיד מצליח. התרופות שלקחת מקובלות ועוזרות בהרבה מאד מקרים אבל לא בכולם. את מוזמנת לבדיקה אצלי במרפאה פוטודינמית אסף-הרופא 08-9779981. נשתדל לעזור לך, ויש סיכוי כי השיטה הפוטודינמית עובדת במנגנון שונה מהתרופות שניסית עד היום.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור