עזרה דחופה!!!

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/09/2008 | 11:07 | מאת: ברק

אתמול קיבלתי מן הרופא תרופה בשם: ROACCUTANE lsotretinoin 20mg כיוון שאני סובל מאקנה בגב במידה בינונית ברצוני לדעת מהיא התרופה הזו בכלל? האם זהו בעצם רואקוטן, העם זה חזק כמו רואקוטן? וכול מידע אפשרי. אשמח עם תעזרו לי כמה שיותר מהר בתודה מראש

כפי שחשבת התרופה שקיבלת היא רואקטן. זו תרופה יעילה אך מכיון שניתנת דרך הפה לכל הגוף חלק מהמטופלים יסבלו מתופעות לואי יובש בריריות, שינוי בתפקודי כבד, דימומים מהאף או מערכת העיכול, ירידה בריכוז ועוד.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור