יבלת ויראלית בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

24/09/2012 | 18:46 | מאת: נטלי

שלום, צמחה לי יבלת על קצה האף, מזה כ3 חודשים. לפני כשבוע הלכתי לרופא בפעם הראשונה כי חשבתי שאולי זה יעבור אך נאמר לי שיש להסיר אותה מהשורש מכיוון שזה מדבק. בגלל שזה באזור הפנים אני נורא לחוצה מאופן הטיפול והייתי רוצה המלצה על רופא עור להסרת היבלת. תודההרבה

למרבית רופאי העור יש נסיון רב בטיפול ביבלת וירלית, אז למה לא להשאר אצל הרופא שאיבחן אותך? כדאי לטפל בזריזות, כדי למנוע צמיחת יבלות נוספות, וזה לא פחות חשוב מהסימן שאולי ישאר- גם להשאיר יבלת זה לא שיא היופי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור