נגע בעור לבן שנה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

05/09/2012 | 15:07 | מאת: שלי

לבני בן השנה הופיע מגיל חצי שנה לערך, נגע עורי בעקב הרגל על פניו זה נראה כמו יבלת ויראלית ללא נקודות שחורות במרכז רק עור קשה עגול  ובנוסף בעת לחיצה עליו הוא מוציא חומר צמיגי לבן ובלחיצה נוספת יוצא גם דם  אך הנגע לא נעלם וכל מספר חודשים הוא מתמלא אני לוחצת וחוזר חלילה. רופא עור שהביט עליו 10 שניות טען שזו יבלת ויראלית ושלל את הימצאות החומר הלבן, אבל כן יש חומר לבן ולא מעט. שאלתי היא מהו הנגע הזה? האם זו אכן יבלת ויראלית? האם לפנות לרופא נוסף?

במרכז שניידר יש יחידת רפואת עור לילדים בלבד, ואת יכולה לפנות לאחד הרופאים שם להתיעצות נוספת.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור