כתמים בעור - חוסר פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

17/08/2012 | 12:19 | מאת: גלי

שלום רב, רציתי בבקשה לשאול - אני בת 36 , בריאה, מנומשת מאוד..גיליתי לפני כחודשיים 2 כתמים קטנים לבנים ברגל,בשני איזורים שונים. בבדיקה אצל רופא עור הוא הרגיע ואמר שזה לא סרטן ולא מדבק "רק" כתמים כתוצאה מחוסר פיגמנטציה..האם זה יכול להתפשט? האם זה יכול להופיע גם באיזורים רחבים יותר - אולי גם בפנים?? אני חוששת שמבחינה חיצונית זה מאוד יפריע לי...זה מדאיג..מה עלי לעשות? בתודה מראש.

כתמים לבנים נפוצים מאד בבהירות ונובעים לרוב מנזקי שמש. את צריכה להזהר לא לשרוף/לשזף את הרגליים בשמש, כדי שמספר הכתמים יהיה מינימלי.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור