גירוד

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

21/09/2008 | 10:30 | מאת: איילה

בני בן 8 וחלה לפני מספר שבועות באבעבועות, המחלה עברה אולם מאז הוא מגרד בטירוף בכל הגוף, כל הסירופים לגירוד וכל הסבונים לגוף שרופאת הילדים המליצה ניסינו אך ללא הועיל, אנא הצילו עזרו לנו בתודה.

צריך לקחת את בנך לבדיקה וטיפול אצל רופא עור. בנוסף כדאי לנסות אמבטיות עם בלניאום הרמל שמרגיעות עור מגורה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור