פצע מתחת לעין כחודשיים

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/04/2024 | 14:46 | מאת: רוני

היי יש לי נקודה אדומה (מן פצע) שיצא לפני חודשיים מתחת לעין ולא נעלם. רציתי לדעת מאין הוא הגיע ואם הוא מתחת לעין האם ניתן להסיר

אי אפשר לאבחן בלי לבדוק את הנקודה האדומה. מרבית הנקודות אינן מסוכנות, ומדובר בנימים מורחבים או גידול קטן של כלי דם. ניתן לצרוב אותן אצל רופא/ה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור