להיות עם רואקוטן בחופשה

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

01/04/2024 | 15:15 | מאת: רואקוטן

היי אני בן 17 לוקח רואקוטן כבר בערך חצי שנה ונותרו לי בערך עוד חודשיים עד הסיום ובחופש פסח אני טס ליוון וזה חופשת בטן גב כזאת והבעיה שהולך להיות שם חם וניהיה רוב היום בבריכה, אז שאלתי הוא האם אני יכול להיכנס לבריכה כשיש שמש ולשים קרם הגנה או שעדיף שאני לא אחשף לשמש וישאר בתוך המלון? תודה.

עדיף לא להחשף לשמש בכלל. אם בכל זאת תנסה, ברור שצריך קרם הגנה, כובע רחב, ושמשיה.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור