פצעים בקרקפת עם שלפוחיות

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

28/03/2024 | 16:48 | מאת: קובי

שלשום צבעתי את השער בשמפו לצביעת השער כל הראש שלי מגורה ומגרד ומלאה שלפוחיות יש לי בלוטות מאחורי האוזניים שהתנפחו אני מבין שזה תגובה אלרגיתית מה אפשר לעשות זה מקשה עלי לתפקד כי מגרד לי הראש האם יש תרופה שיכולה לעזור לי להרגיע את כל ולעצור את השלפוחיות מלינזול על הראש שלי זה תחושה לא נעימה

בנוסף לתגובה האלרגית, נשמע שהבלוטות לימפה אחרי האוזניים התנפחו בגלל זיהום משני, אפילו אם הוא קל. ראשית עליך לפנות בהקדם לרופא ולקבל אנטיביוטיקה, בכדורים או במשחה מקומית לקרקפת. לזכרוני יש בבית מרקחת גם תכשירים אנטיביוטיים למריחה בלי מרשם. הרופא יכול גם לתת תרופה נגד גרד בכדורים, או במריחה. תמיסה מרגיעה שקונים ללא מרשם, היא לוציו קלמין. כנראה אסור לך לצבוע שיער אף פעם, ואם בכל זאת תסתכן ותנסה, אז רק עם NATURTINT צבע טבעי בלי אמוניה ובלי פרבנים.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור