הסרת angiokeratoma of fordyce

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

25/03/2024 | 13:54 | מאת: אא בב

שלום, אני מעוניין לבצע הסרה בלייזר. אין יותר מדיי מידע על זה בעברית או אנשים שמטפלים בזה. בכל זאת מצאתי מכון שמציע טיפול בלייזר אך לא על ידי רופא (הייתי שמח לקבל טיפול טוב ככל האפשר וממי שמוסמך, ולשלם יותר, אלא שכמעט אין מידע בארץ). אשמח לקבל מידע רלוונטי ודברים שצריך לקחת בחשבון. אני לא רוצה להיות מהאנשים שמספרים בדיעבד על טיפול רשלני שקיבלו או שנעקצו וכדומה. האם רק רופא אמור להסיר את זה? או שהפעלת לייזר לא מחייבת רופא עור? מה הסיבוכים (אלו הרגילים, ואלו שיכולים לקרות מחוסר מקצועיות) האפשריים? נאמר לי שמדובר על 4 טיפולים בהפרש חודש. לאחר כל טיפול אפשר לצפות לדימום/הפרשה ממה שנצרב בלייזר או משהו כזה, ומטיפול לטיפול הם הנגעים הופכים קטנים יותר ובקיצור מטרת השאלה היא לשאול את מה שאני לא יודע שצריך לשאול וצריך להיזהר ממנו. תודה רבה

לפחות לידיעתי, ואם לא השתנו התקנות והחוקים, הסרת אנגיוקרטומה עם לייזר מותרת רק לרופא.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור