אלכהול עם ריקוטן האם זה בסדר

דיון מתוך פורום  טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור

19/03/2024 | 15:49 | מאת: איתי

אני כבר לוקח ריקוטן כמעת 4 חודשים על מינון של 20 מג ותכף פורים ואני רוצה להפסיק לקחת את הכדורים די שאני יאוכל לשתות האם זה אפשרי להפסיק כמה ימים מראש ולאחר פורים להמשיך ליטול את התרופה כרגיל?

כמו שכבר דיברנו, לא תוכל לשתות אלכוהול. לוקח כמה חודשים מהפסקת התרופה עד שהא מתפנה מהגוף.

מנהל פורום טיפולים פוטודינמיים להסרת נגעי עור וטיפול במחלות עור